Username:

Password:

Fargot Password? / Help

FREE Promotion

Free Promotion is one of the main feature that we deliberately give for an indie band who wants to promote his band without the cost of a continental.

Let's join us and promote your Indie Band for FREE...!!!
100% FREE.

Premium Promotion

Premium Promotion Is a feature that we provide for you who want to promote the band with additional facilities :

- Personnel Band Complete Profile
- Photo Gallery
- Video Clip
- Music Playlist
- Music Demo
- etc.

Product Review

Here you can promote your product by creating your own product review to be seen and known by many people.

Promotional Events

If you have a musical event to be held, please post here and we will publish it without charge in a continental

0
  • Premium Promotion
  • Free Promotion
  • Events
  • Music Tools
  • Tutorial
0

Sixthlatte

Sixthlatte

Sixthlatte band berasal dari kota Bandar Lampung yang terbentuk pada tahun 2005/2006 dengan mengusung genre Pop Alternative. Berawal dari kisah pertemanan di saat masih duduk di bangku sekolah dan besarnya keinginan untuk bermain musik yang dimiliki maka akhirnya lima sekawan; Egi, Agus, Arief, Hari, Ryan membentuk sebuah band yang diberi nama the KOOrs. Namun dalam beberapa tahun perjalanannya formasi the KOOrs sempat mengalami perpecahan, dimana Egi dan Agus mengundurkan diri sehingga sempat membuat the KOOrs fakum beberapa tahun, sampai akhirnya posisi mereka digantikan oleh Iandz. Pada tahun 2011 akhir Iandz resmi bergabung dan nama the KOOrs-pun di ganti menjadi Sixthlatte. Read more

0

Velhinha

Alcore Family

Hallo Salam kenal, kita Velhinha adalah salah satu Band Indie yang berasal dari Jakarta Selatan, kita terbentuk tanpa sengaja di dalam sebuah Komunitas musik yang bergerak seperti Label/Management yakni Alcore Family. Kita terkumpul karena impian dan cita-cita yang sama dan dipertemukan dalam selera musik yang sama.

Dubstep adalah karakter penting dalam band ini. Untuh menambah warna kita memasukan karakter sounding Post Hardcore, Metalcore, serta Emo. Partikel – partikel sounding diatas akan kita sulap dengan karakter musik Dubstep, pastikan kalian sudah mendengar & mempunyai demo lagu Velhinha. Read more

2

Superare

Superare

Superare is a rock n roll band from Indonesia, more precisely from Bandung. This band was formed at the beginning of June 2009. In fact, all of us came from the same Junior high school. For the first time, Superare is composed by Ariex in Bass and vocal, Rino as Guitar, Jonno as Guitar and Khalid as Drum.

In Last 2010 Jonno and Rino Leave from Superare because they are busy with their own activities, so we're off in band activities. In beginning of 2011 Khalid and Ariex have idea to make a band again, and we're looking for other band person. We have hommies, his name is ijal and we look he can playing drum, and his skill is so f*cking d*mn! he look like son of a bitch!. Yes we are superare with 3 person, so Khalid now change into guitar player, Ijal is drum hitter, and ariex as bass slapper. Read more

1

Tribus

Tribus was actually founded in year of 2007, but in the first we started the band it was called Aerials. The member of Aerials it was Bagus - Lead Vocal, Dimas - Guitar/Backing Vocal, Arya - Bass, and Yudha - Drum. We are an high school mate band, that like a same kind of music genre, and in this early band we’re covering rock genre band likes System of a down. We also perform in every single show like an high school music competition, and in variety music show in café like Nirvana Café, Classic Rock Café, Iguana Café. In order of 2009 the band was break up, because one of our member have a plan to move out from current place Jakarta, so we totally didn’t jamming the gigs anymore. Read more

0

Album Perdana Flag Of Hate

Flag Of Hate

Flag Of Hate adalah band dari Jakarta Selatan yang mengusung genre Gothic/Metal dan terbentuk pada tahun 2006. Setelah sempat mengalami pergantian beberapa personil, akhirnya terpilihlah formasi terakhir; Wild (Growl/Scream), Adie (Rhythm Gitar), Mizthree (Vocal/Keys), Jeppy (Drum), Dodid (Bass) dan Bay (Lead Gitar).

Selain mengikuti event gigs di komunitas Underground, Flag Of Hate juga pernah menjuarai beberapa Festival band dan lolos menjadi 100 besar untuk wilayah Jakarta dalam ajang pencarian band Indie yang di adakan oleh salah satu brand rokok. Read more

0

Provoke! in the Garage #13

Provoke! in the Garage

Provoke! - Huraaa, pesta musik ala Provoke! ini kembali digelar untuk yang ke-13 kalinya. Di edisi kali ini, P! udah nyiapin 3 band super yahud buat ngehibur lo semua sehabis pulang sekolah, kuliah dan kerja di pertengahan minggu nanti. Total ada 3 band bernuansa folk yang siap bikin suasana hati lo jadi lebih adem dan berasa kaya di tengah hutan gitu. Wuih, pas banget kan, apalagi kalo lo seharian lagi stress gitu gara-gara rutinitas yang ngebosenin. Makanya langsung aja meluncur ke markas P! Jakarta di Jl. Panglima Polim X no 16, Jakarta Selatandi hari Kamis besok, 27 September 2012 dari jam 15.00-19.00 WIB. Seperti biasanya, acara ini FREE yah gak pake biaya apapun. Eh tapi ada baiknya lo bawa uang lebih tuh karena lo juga bisa ngedapetin berbagai merch dan CD dari band-band yang tampil.

Ngomong-ngomong, siapa aja sih band yang tampil kali ini? Nih kami jabarin satu persatu! Read more
0

Album Pertama Another Project

Mocca Concert 2012

Another Project - Setelah merilis EP Pertama pada 25 Juli tahun 2010 dengan judul EP 'lets against the world' yang berisi 5 (lima) track. Kemudian dipertengahan November 2012, Rebellion University sebagai produser album dan Rebellion Record sebagai label musik akhirnya sepakat untuk meriliskan album Pertama ANOTHER PROJECT yang berjudul ‘ANOTHER PROJECT Indonesian rebel reggae revolution’ yang berisi 10 (sepuluh) lagu berirama Jamaican music yang dibalut lirik-lirik sederhana.

ANOTHER PROJECT, Indonesian Rebel Reggae Revolution berdiri tahun 2005 di Cirebon, Jawa Barat, Indonesia. ANOTHER PROJECT kerap membawakan karya sendiri, dan juga karya-karya pejuang kebebasan di dunia. Musik ANOTHER PROJECT banyak dipengaruhi oleh komposisi roots rock reggae dub rocksteady psychadelic blues dan britpop. Read more

0

Synth Magic Sounds Of The Quadra Kontakt

Synth Magic Sounds Of The Quadra Kontakt based on this classic 1978 Synthesiser is fully programmable from the front panel just like a real Quadra and is really simple to use. The Software interface has had a complete redesign by renowned GUI designer Flavours of Lime and comes supplied with 220 presets created by Ingo Weidner, Synth Magic and the Genesis/Tony Banks Presets created by Ray Pitt. Read more

0

Native Instruments Traktor Pro 2

Native Instruments Traktor Pro 2 is the world-renowned, rock-solid 4-deck DJ software that gets you mixing straight out the box. Now with TRAKTOR 2 Technology Inside for enhanced ease-of-use, performance and creativity, this version boasts a new interface with TruWave colored waveforms for a visually rich experience of your music. Simpler than ever to use, TRAKTOR PRO 2 also sees the arrival of the new Sample Decks and Loop Recorder features for ultimate mix creativity. Read more

0

IK Multimedia AmpliTube 3 Standalone v3.6

IK Multimedia AmpliTube 3 Standalone v3.6 The New King of Tone. More Gear. More Feel. More Power. More Tone. There’s a new king in tone, and its name is AmpliTube 3. A massive upgrade of the leading guitar and bass tone gear modeling software, AmpliTube 3 raises the industry standard of sound variety, realism and creative power. If your recording or playing “rig” is lacking in that rich, lush expressive analog warmth, then you need to check it out. With over 160 precisely modeled pieces of vintage and modern gear available in one package, AmpliTube 3 is the ultimate tone gear collection for the player/producer/engineer suffering from tone angst. Read more

0

Sonic Dimension in Mixing

Greg Townley's mixing credits include films Sideways & Wedding Crashers, and artists Usher & Lil' Kim … Learn how Hollywood's Premiere Audio Engineer creates Sonic Space in his film and music mixes.

Some mixes sound flat and boring. Others give the illusion that you’ve been enveloped in a vast 3D universe where every sound and every track exists and flourishes in its very own sonic space. Read more

Pages:123